Forward Focus

Toppstammad 2:åring efter Casament (GB) undan Forward Planning (USA)

 Välkommen som andelsägare i snyggingen
Forward Focus

Endast 699 kr!

Bli andelsägare i 2:åriga toppstammade Forward Focus

Forward Focus administreras av MinAndelshäst AB som är ett populärt och spännande koncept. 


Vad är MinAndelhäst?

MinAndelshäst erbjuder det enklaste sättet att bli hästägare till en tävlingshäst. Med 1000 andelar per häst och en engångskostnad på 699 kr har det aldrig varit enklare att köpa en del av en galopphäst!

Hos MinAndelshäst får du ägarbeviset i brevlådan, nyhetsmail en gång per vecka, inbjudningar till unika evenemang och din del av prispengarna som hästen springer in. Allt detta för en låg och fast avgift per andel.


Här hittar du mer information om Minandelshäst och du kan enkelt köpa din andel. 
www.mingalopphast.sehttps://minandelshast.se/produkt/forward-focus/

Låt äventyret börja!

Om Forward Focus

Härstamning

Forward Focus är en toppstammad svenskfödd valack efter Casamento (IRE), en internationell stjärna som bland annat vunnit lopp av högsta internationella klass (Grupp 1). Farfar Sharmadal var även han Grupp 1-vinnare och Hong Kongs ledande avelshingst. Casamento har verkat i aveln på Irland sedan 2013 och lämnat åtskilliga storloppsvinnare. Modern Forward Planning (USA) är en amerikansk import med gedigen stamtavla och hon var dessutom en mycket bra löphäst, hon startade i hög klass i Sverige fram till 9-års ålder och vann under tiden hela 11 lopp. Hon var tuff och allround och har segrar på både gräs och dirttrack.

Glad och tuff kille
Inridningen under hösten har gått lugnt till och helt enligt plan och Forward Focus gör sin dagliga träning med lätthet. Han har ett härligt, kaxigt temperament och bjuder gärna på lite bus och upptåg emellanåt så ryttaren får vara på alerten. Han tränar tillsammans med stallets övriga tvååringar och han brukar få mycket uppmärksamhet av alla som ser honom, han är muskulös och har massor med utstrålning. Han ser verkligen ut som något extra.

Höga ambitioner
Med så här fin unghäst har man drömmar och förhoppningarna om att han skall räcka en bit även i de större löpen. Forward Focus är välutvecklad och snabb. Han ser ut att bli en relativt tidig tvååring och förhoppningarna är att han kvalar och startar under sommaren. Han är anmäld till Breedersserien för skandinaviskuppfödda hästar samt bland annat Jockeyklubbens Auktionlöpning 2021, Derby och Oaksserien 2022, Jockyeklubbens 2000 Guineas 2022, St Ledger 2022. 

Som tvååring är målet att starta i en eller flera av de fina tvåårslöpningarna: Breeders, SM och Auktionsloppet. Men givetvis är det formen och även den psykiska utvecklingen  som avgör hur mycket han är redo för som tvååringar. Huvudfocus ligger på treårssäsongen.

1000 andelar
Forward Focus säljs i 1000 andelar, var och en kostar 699 kr. Inga extra avgifter tillkommer. Andelen sträcker sig över hela 2021 och 2022. Prispengar betalas ut till delägarna i slutet av varje säsong. Du köper enkelt din andel via länken nedan. Enklare än så här har det aldrig varit att äga en galopphäst!

Tränaren Annika Sjökvist
Har 22 hästar i träning och håller till på Bro Park i Upplands Bro/ norr om Stockholm. Här hittar ni hennes hemsida www.aspracing.net, stallet har även en Facebook grupp: A.S.P Racing – galopptränare Annika Sjökvist. Facebook sidan uppdateras nästan dagligen med bilder och träningsvideor.

Annika har varit proffstränare i sex år och hennes hästar har tagit drygt 90 segrar och galopperat in 7.700 000 kr hittills. Största enskilda segern än så länge är den klassiska löpningen 2000 Guineas med Arabianranta som inbringade 750.000 kr i prissumma för hästens ägare.

2021 har alla förutsättningar att bli hennes bästa år hittills med många nya fina 2- och 3-åringar samt de äldre duktiga starthästarna som alltid levererar fina resultat.

”Jag tycker detta är ett jätteroligt koncept som det ger möjligheten för ALLA att kunna vara delägare i en riktigt fin galopphäst. Forward Focus valde jag själv ut på åringsauktionen och han är en perfekt kandidat. Han är svenskfödd så ni får dessutom svenskbonus, vilket innebär 40 % extra tillägg på prispengarna.

Konceptet gör så ni får dela alla upplevelser och all spänning, från vardagen, träningen och såklart tävlingar. Till en låg insats om bara 699 kr och med en enkel administration är det upplagt för att bli en succé för alla som är nyfikna på trav och galoppsporten.

Jag är jättetaggad och ser fram emot många nya besökare i stallet. Ni är hjärtligt välkomna som ägare i stallet och ni får gärna komma ut till oss för att hälsa på, följa träningen och lära känna såväl hästarna som personal i stallet. Vi följer rekommendationerna för covid-19 och tar inte emot stora sällskap åt gången men har förövrigt inga problem med besökare i stallet.”