Bli hästägare i bästa stallet!!

We live on Cava and Celebrate with Champagne

Olika former av hästägande

Egen häst: Låt mig träna din häst, antingen äger du redan en häst som du vill sätta i träning eller så bistår jag dig med hjälp vid inköp av häst på auktion i Sverige eller utomlands. 

Delägd häst: Du kan äga en häst tillsammans med ett stort eller litet gäng  bekanta! Ägarkretsen kan tex bestå av din familj, vännner, kollegor eller ditt företag/dina anställda och innebär att ni går ihop och äger en häst tillsammans och delar på glädjen - ni får garanterat något att samlas kring och en massa oslagbara upplevelser tillsammans. Det är vanligt att man startar upp någon form av bolag kring hästen som gör att man får momsen tillbaka samt kan dra av utgifterna mot intäkterna. Även här bistår jag gärna er med hjälp och råd vid inköp av en fin häst efter er budget och önskemål. Jag kan även ha hästar till salu i stallet som kan vara aktuella. 

Andel i en andelshäst: Stallet har varje år andelar till salu i en eller två andelshästar, det finns oftast andelar till salu i olika storlekar och prisklasser så att alla intresserade skall ha råd att ha en del i en galopphäst. Det kan ibland finnas andelar i äldre starthästar och det är bara att höra av sig och fråga.

Detta årets andelshäst är mycket snygga och välstammade tvååriga Forward Focus, han skall snart lanseras i ett spännande koncept som ALLA har råd att vara med på. 

Som ägare/andelsägare är du varmt välkommen att hälsa på i stallet och följa hästarnas träning om morgonarna. Oftast kommer ägare på lördagar och ofta fixar vi tillsammans trevliga bruncher när träningen är slut, just nu är det restriktioner pga covid - 19, men vi hoppas det lättar inom snart. 

 Du är ni varmt välkomna att kontakta mig för ytterligare information. Annika Sjökvist - 0736-806522