Bli hästägare i bästa stallet!!

We live on Cava and Celebrate with Champagne

Olika former av hästägande

Egen häst: Låt mig träna din häst, antingen äger du redan en häst som du vill sätta i träning eller så bistår jag dig med hjälp vid inköp av häst på auktion i Sverige eller utomlands. 

Delägd häst: Du kan äga en häst tillsammans med ett stort eller litet gäng  bekanta! Ägarkretsen kan tex bestå av din familj, vännner, kollegor eller ditt företag/dina anställda och innebär att ni går ihop och äger en häst tillsammans och delar på glädjen - ni får garanterat något att samlas kring och en massa oslagbara upplevelser tillsammans. Det är vanligt att man startar upp någon form av bolag kring hästen som gör att man får momsen tillbaka samt kan dra av utgifterna mot intäkterna. Även här bistår jag gärna er med hjälp och råd vid inköp av en fin häst efter er budget och önskemål. Jag kan även ha hästar till salu i stallet som kan vara aktuella. 

Andel i en andelshäst: Stallet har varje år andelar till salu i en eller två andelshästar, det finns oftast andelar till salu i olika storlekar och prisklasser så att alla intresserade skall ha råd att ha en del i en galopphäst. Det kan ibland finnas andelar i äldre starthästar och det är bara att höra av sig och fråga.

Detta årets andelshäst är mycket snygga och välstammade tvååriga Forward Focus, han skall snart lanseras i ett spännande koncept som ALLA har råd att vara med på. 

Som ägare/andelsägare är du varmt välkommen att hälsa på i stallet och följa hästarnas träning om morgonarna. Oftast kommer ägare på lördagar och ofta fixar vi tillsammans trevliga bruncher när träningen är slut, just nu är det restriktioner pga covid - 19, men vi hoppas det lättar inom snart. 


 Du är ni varmt välkomna att kontakta mig för ytterligare information. Annika Sjökvist , mobil: 0736-806522 email:sjokvistannika@gmail.com.
Erbjudande

Bli adelsägare

Ny andelshäst via Mina Galopphäst. Till en engångskostnad på endast 699 kr. 

I dagarna lanseras ett helt nytt andelskoncept där du blir andelsägare till en tusendel, i en häst tränad av mig. Detta för en engångskostnad om 699 kr via ”Min Galopphäst”. Just nu erbjuds nu andelar i vår välstammade och mycket fina åring Forward Focus. Liknar ett tidigare mycket populärt koncept som hette Riksgaloppen som lockade in 10 000 nya människor i galoppsportens värld. Jag  är nyfiken på detta upplägg och jag tror och hoppas det blir en succé.

Genom detta har ALLA möjligheten och råd att uppleva hur det är att vara hästägare samt lära sig mer om sporten. Konceptet har funnit och utvecklats i drygt fyra år och har fått mycket goda recensioner och det är även populärt att ge bort en andel i present och julklapp till nära och kära. Nu har bolaget valt att ta in hästar från olika tränare för 2021 och vi har inlett detta samarbete. Du köper alltså din andel för en engångskostnad som täcker träningsavgiften och alla andra kostnader kring hästen för din andel tom 31/12 - 2022. Du får din del av prispengar betalda direkt till ditt konto en gång om året. Ett modernt, riskfritt och enkelt koncept för andelshäst framtaget av bolaget Min Galopphäst. Tveka inte att kontakta mig om du har frågor. Här kan du läsa mer och köpa din andel.

http://www.minandelshast.se