Bli hästägare!!

We live on Cava and Celebrate with Champagne

Olika former av hästägande

Egen häst: Låt mig träna din häst, antingen äger du redan en häst som du vill sätta i träning eller så bistår jag dig med hjälp vid inköp av lovande häst på auktion i Sverige eller utomlands. 

Delägd häst: Du kan äga en häst tillsammans med ett stort eller litet gäng  bekanta! Ägarkretsen kan tex bestå av din familj, vännner, kollegor, dina anställda och innebär att ni går ihop och äger en häst tillsammans och delar på glädjen - ni får garanterat något att samlas kring och en massa oslagbara upplevelser tillsammans. Det är vanligt att man startar upp någon form av bolag kring hästen som gör att man får momsen tillbaka samt kan dra av utgifterna mot intäkterna. Även här bistår jag gärna er med hjälp och råd vid inköp av en fin häst efter er budget och önskemål. Jag kan även ha hästar till salu i stallet som kan vara aktuella. 

Andel i en andelshäst: Stallet har varje år andelar till salu i en eller två andelshästar, det finns andelar till salu i olika storlekar och prisklasser så att alla intresserade skall ha råd att ha en del i en galopphäst. Detta årets tillgängliga andelshästar är 4:åriga Happy Honey Bee (IRE) samt lovande tvååringarna Bearman (SWE)och Cava Queen (GB).

Racing Club:

Vi kommer under denna hösten/vintern starta upp något nytt! Något som är mycket populärt utomlands; en så kallad "Racing Club" - Vilket innebär att du med en fast månadskostnad köper ett medlemskap i stallets Racing Club som managerar och startar ett flertal fina starthästar i klubbens regi. Detta innebär att du  mer eller mindre alltid kommer ha spänningen med att har hästar till start, för en fast låg kostnad. Anmäl ditt intresse och input, vi håller på att ta fram bästa upplägget för maximal hästägarupplevelse. 

 Du är ni varmt välkomna att kontakta mig för ytterligare information. Annika Sjökvist - 0736-806522