Faciliteter

Stallet

Vi har ett ljust,modernt och luftigt stall med tjugo boxar inne samt fyra uteboxar. En stor skrittmaskin med tak, två spolboxar, stora foderutrymme och sadelkammare. Ett fint kök och uppehållsrum för personalen med omklädningsrum, dusch och wc gör vårt stall komplett och trivsam för såväl tvåbenta som fyrbenta.

Anläggningen Bro Park är nybyggd i vackra lummiga omgivningar och har det mesta man önska sig i faciliteter med till exempel flera träningsbanor, gräshagar, longeringsvolter och skrittmaskin. Dessutom är den stora tävlingsbanan precis runt hörnet, vilket gör att hästarna leds dit på några minuter när det är dags för tävlingar på hemmabanan.

I anslutning till stallet finns grushagar samt en kort promenad bort finns massor med gräshagar som kan användas under sommarhalvåret.

Träningsmöjlighter

Vi har tillgång till tävlingsbanan, rakbanor, en mindre oval för skolridning samt flera stora gräsfält att träna på. 

Massage och stretching

Annika jobbar mycket med friskvård och strething, starthästarna är toppatleter som tränar intensivt och att underhålla och känna igenom musklerna regelbundet gör att vi kan minimerar skador och förslitningar som ofta leder till kostsamma tävlingsuppehåll.

Vi har tillgång till en egen djupvågsmaskin som används flitigt och den har blivit ett fantastiskt tillskott i de dagliga rutinerna och för hästarnas välbefinnnade. Den masserar med pulserande vibrationer som verkligen går ner på djupet - läs mer om massagemaskinen här.
Utöver det så kollas hästarna regelbundet igenom av vår duktiga och mycket erfarna kiropraktor Jessica Ryderling.