Jennifer Falk

Stallansvarig Jennifer Falk

Jennifer är 21 år  och kommer från Bålsta, hon har nu varit i stallet i ca ett år. Hon hade nyligen tagit stundenten från Sveriges Ridgymnasium i Sigtuna och galoppsorten var ny för henne när hon började här. 

Hon har utvecklats och lärt sig väldigt mycket om sporten under året. Hon är nogrann och ordningsam. Hon är väldigt duktig på att tömköra och arbeta hästar i rätt form, dessutom håller hon på att lär sig mer och mer om att massera hästarna med vår djupvågsmaskin vilket är en stor tillgång i det förebyggande arbetet. Jennifer rider en till tre turer  om dagen, helst på favorithästen Chica Linda. 

Vi skickade Jennifer några snabba frågor:


Vem är du?
Jennifer Falk, född 09 april 1999.

Tidigare erfarenheter och utbildning?
 Gick naturbruksprogrammet på Sveriges Ridgymnasium i Sigtuna. Ridit hela mitt liv. Hobby ryttare från grund och botten, där största intresset var hoppning. Men sen ca 1 år tillbaka så började jag med galoppen. 

Favorit häst?  
Min egna ponny har såklart en stor plats i hjärtat, Zoega. Men favorit hästen måste jag ändå säga att Chica Linda är. Men hästarna som lärt mig mest är nog ändå La Paloma, Nemesis Sacc och City Bridge. 

Bästa Galoppminne?
Bästa galoppminnet är svårt att välja, för det finns så många bra minnen. Men om jag verkligen måste välja så är det nog snabbjobbet som jag och Nemesis Sacc gjorde när vi flög fram tillsammans. Och att träcka Swinging of Venice i alla hans fyra raka segrar är ju en härlig känsla. 

Favvorätt? 
Tacos och grillat 

Dold talang/ hobby?  Sjunga och dansa, inte för att jag skulle säga att jag är bra på det.. 

Smeknamn?
Jenni

Beskriv dig själv med tre ord:
 Omtänksam, positiv, skötsam 

Roligaste hästminnet?  Snabbjobbet på gräs Alla gästträningar på ridgymnasiet

Uppdaterad: 2021-01-04