Annika Sjökvist har runt tjugo hästar i träning på Bro Park galoppbana utanför Stockholm. Totalt har Annika över 60 tränarsegrar. I år vann hon sitt största lopp hittills, i klassikern ”Jockeyklubbens 2000 Guineas” där Arabianranta stod som segrare.

Toppår 2019
2019 blev ett fantstiskt år som bjöd på hela 21 segrar, 14 andraplatser och 15 tredjeplatser och över 2.100.000 kr insprungna prispengar!
Träningen är individuell
Stallet består av en mix av unghästar och handicappers i alla klasser och det är ett stall där hästens välbefinnande verkligen står i fokus. Annika, tillsammans med sitt team, gör sitt bästa för att få varje häst att prestera maximalt utifrån sina förutsättningar.
Hittar nya hästar
Annika har byggt upp stora delar av sitt stall genom att hitta fina hästar på auktioner runt om i Europa och i Sverige. Det finns så gott som alltid prisvärda, nyinköpta unghästar samt starthästar, som är till salu inom stallet. Vissa är till salu som andelshästar och andra är till salu i sin helhet. Det finns även möjlighet att åka med på auktioner och köpa in en lämplig häst, och därigenom vara med sin häst från början. Intressant, spännande och väldigt trevligt!
Vill du bli hästägare, eller har du en befintlig häst du vill prova att sätta i träning, så tveka inte att kontakta henne:
Tel: 073-680 65 22
Email:sjokvistannika@gmail.com
Sportinfo
Här hittar ni starter/resultat/hästar i träning från Svensk Galoppsdatabas
Press
Stallet har fått en del uppmärksamhet i pressen på senare tid. Klicka på länken för att öppna artiklarna:
Artikel i hippson.
Film om stallets förstajockey Ulrika Holmquist som är inspelad i Annikas stall .

Film från 2017:

Hört från våra kunder

En ny värld öppnade sig när vi blev delägare av hästar i Stall Sjökvist. Den mjuka träningsmetoden och en djupare förståelse av hästen som individ, gav en annan dimension till hästägandet. Jag kan varmt rekommendera Annika som tränare! - Jaana Helgesson